Koe nostalginen junamatka savonlinnaan

Varaa paikkasi junasta

Maailmalla on satoja elämysjunayhtiötä. Suomessa ei ole yhtään – paitsi reissujuna

Reissujuna-konsepti syntyi yöjunassa, jossa tarjolla oli mikroruokaa ja tölkkiolutta ilman elämyksiä. Halusimme katsoa kaipaisiko joku muukin junamatkoillaan hieman monipuolisempaa tarjontaa. Aluksi syntyi Facebook-ryhmä, sen jälkeen tämä sivusto ja nyt Suomen Elämysjunat Oy.

nostalgiaa ja tuoksuja

Voit tuntea nostalgisuuden jo ensiaskeleella. Pääset nauttimaan matkasta höyryjunan vetämänä tuoksuista tinkimättä.

risteily raiteilla

Risteilyn tapaan pääset nauttimaan rentoutumisesta, viihteestä ja herkullisesta ruoasta hyvässä seurassa.

Innokas tiimi

Tiimimme koostuu innokkaista junaharrastelijoista, joukkoliikenteen osaajista ja asiantuntijoista, jotka tuovat raiteille jotain uutta.

herkullista ruokaa ja juomaa

Puisessa ravintolavaunussamme pääset nauttimaan maukkaasta ruoasta ja erilaisista virvokkeista. Tarjolla on varta vasten tälle reissulle valmistettua ruokaa (menu julkaistaan myöhemmin), laadukkaita viinejä ja paikallispanimon tuotteita.

Kiinnostavia esiintyjiä

Menomatkalla niin isojen kuin pienten matkustajien matkaliput tarkastaa näyttelijä-klovni Laura Rämä ja konserttituokioita useissa eri vaunuissa tarjoavat sopraano Annika Leino, pianisti Jukka Nykänen sekä Ylioppilaskunnan laulajien kvartetti.

Paluumatkalla seuraamme liittyy ilmetty Aino Ackté, Suomen ensimmäinen kansainvälinen oopperatähti ja Savonlinnan oopperajuhlien perustaja. Häntä esittää näyttelijä-sopraano Päivi Pylvänäinen seuranaan pianisti Väinö Jalkanen, joka Oskar Merikannon tavoin soittaa entisaikojen harmoonia.

Loppumatka puolestaan vietetään muun muassa argentiinalaisissa tunnelmissa Astor Piazzollan sävelin bandoneonisti Henrik Sandåsin ja klarinetisti Lauri Sallisen seurassa.

 

Mitä muuta junasta löytyy

hierontaa

junaemäntä

ohjelmaa lapsille

Matkan aikana on mahdollista päästä rentoutumaan hierojalle.
Mikäli et kaipaa mitään viihdykettä, olemme varanneet sinulle myös hiljaisen vaunun.

Lippusi elämykseen

Nyt myynnissä junaliput 17.7. Helsingistä Savonlinnaan ja takaisin. Yhdensuuntainen matka alkaen 105€ ja menopaluu 195€. Lastenliput (6-16-vuotiaat) alkaen 50€.

Muista, että lippuja on myynnissä rajoitetusti ja niiden hinta nousee kevään aikana.
Lähtö klo 8-9 välillä Helsingin päärautatieasemalta. Ilmoitamme tarkan ajan myöhemmin.

Myynnissä myös VIP-liput

Tee elämyksestäsi vielä parempi! VIP-lippuun sisältyy meno–paluu Helsingistä Savonlinnaan, kaksi yötä 1940-luvun 1.lk puuvaunussa, lounas ja juoma junassa sekä kylpyläkäynti Savonlinnan Spa Hotel -kylpylässä. Hinnat alkaen 490€.

yhteystiedot

Puhelin

09 4241 4104

sähköposti

info@reissujuna.fi

osoite

Kaisaniemenkatu 1,  00100 Helsinki