Haluatko tilata oman junan?

Koe asiakkaiden kanssa höyryveturin taika suomalaisessa järvimaisemassa tai karauta tyylillä henkilökunnan kesken vaikkapa laskettelemaan!

 

Kysy tarjous

HÖYRYN TUOKSUA, TUNNELMAA JA HUOLENPITOA

Miltä tuntuisi järjestää työntekijöiille, sidosryhmille, asiakkaille tai vaikkapa ystäville ainutlaatuinen, räätälöity junareissu.

Tiimissämme on runsaasti matkailualan osaamista. Suunnittelemme kanssanne matkan sisällön, reitin, tarjoilun ja kokonaisuuden siten, että reissusta muodostuu unohtumaton elämys, joka saa luontaista somenäkyvyyttä.

MISTÄ MINNE?

Operoimme koko rataverkon alueella muu liikenne huomioiden. Matka voi alkaa ja päättyä samaan paikkaan tai juna voi toimia yhteytenä tapahtumaan tai muuhun kohteeseen.

MILLÄ REISSATAAN?

Käytämme museokalustoa, joten vaunujen ikä on 20-80 vuotta. Näyttävyyttä ja fiilistä saadaan höyryveturilla, mutta edullisimmin matkaan pääsee dieselvedolla.

Käytössä useita ravintolavaunuja, päivävaunuja, makuuvaunuja ja erikoisvaunuja kuten saunavaunu.

VAIN OSA JUNASTA?

Kokonaisten tilausjunien lisäksi vuokraamme yksittäisiä vaunuja pienemmille ryhmille. Vaunuun voi tilata tarjoilun ja ohjelmaa.

KISKOJEN LAADUKKAIN LISTA

Mitä olisi junamatka ilman hyvää ruokaa ja juomaa? Paikallisuutta suosiva menyy yhdistettynä oikein valittuihin viineihin täydellistää matkanautinnon. Huomioimme myös erikoisruokavaliot.

OOPPERAA, TANGOA, SIRKUSTA, TAIKAA – TAI IHAN MITÄ VAAN

Suunnittelemme halutessanne ainutlaatuisen ohjelman matkan ajaksi. Kulttuuria, kisailua, tanssia tai koulutusta. 

Ota yhteyttä myyntiin ja kerro, mikä tekisi teidän reissustanne elämyksen!

info@reissujuna.fi tai 09 4241 4104

 

Suomen hitain junayhtiö.

 

 

Tule reissulle, jossa matka itsessään on päämäärä.

 

 

Koska viimeksi olit junassa, jossa on sauna?

 

 

Ohjelmaa myös lapsille!