Upplevelser på räls

Hos oss på Upplevelsetåget är resan i sig det viktiga, inte bara destinationen. Upplevelsetåget konkurrerar inte med hastighet, utan med kvalité. En resa med Upplevelsetåget består sannerligen av mångehanda upplevelser — levande musik, föreställningar och scenkonst samt läcker mat och dryck. i en stämningsfullrestaurangvagn och snart även i en klubbvagn och rentav en bastuvang!

Res som i gamla tider.

Vi erbjuder resor till diverse evenemang och resemål, men även tågkryssningar, där man anländer till samma station som resan börjat från, allt med gammaldags vagnar. Vi utvecklar mångsidiga koncept för rälsen och uppfinner tågresandet pånytt!

Ett intressant program, högklassig mat, hisnande landskap och enastående rutter får dig garanterat taggad på nästa resa.

 

Beställ ett eget tåg

Vi skräddarsyr hjärtans gärna en fascinerande tågupplevelse med program till alla behov — åt såväl föreningar, ett gämg kamrater som företagens utvecklings- eller arbetsvälmåendedagar.

Resor

Vi planerar resor på löpande band, ofta många år framåt. Utöver Äventyrståget och Operatåget nalkas bland annat olika slags festivaltåg samt t.ex. ett escape room-tåg.

Operatåget till Nyslott

Sommarens intressantaste tågresa görs med Upplevelsetåget från Helsingfors till Nyslott! På resan erbjuds uppträdanden med levande musik, högklassig mat och dryck samt en nostalgisk stämning. Hela ekipaget dras av det traditionella ångloket Heikki.

Skaffa fanprodukter och upplev stämningen redan nu

Vi erbjuder trevliga souvernirer och utmärkta presentidéer. Produkterna levereras från Europa till din hemdörr i ett par dagar.

Äventyrståget

Äventyrsrikt program för hela familjen!

Muminmusiken, en vagn helgad för lekar, ansiktsmålning, workshops där man bearbetar naturmaterial, Mumin-produkterna som säljs på tåget samt överraskningarna gör resan oförglömlig såväl för yngre Mumin-beundrare som för mer erfarna muminfantaster!

Sagt om oss

{

Tåget hade en vacker arkitektur, vänlig personal samt överraskningar mest hela tiden. Även barnen njöt stort av resan. Jag ser redan otåligt fram emot nästa resa!

- Riikka H.

Håll dig uppdaterad

Om du blev intresserad, vill du säkert höra mer om oss framöver. Vi spammar dig inte, men informerar dig, då vi igen ska ordna en ny upplevelsefylld tågresa

Address

PL 13 HKI 56

 

Ring

‭+358 9 4241 4104‬

Skicka epost

info@reissujuna.fi