Resandet är en upplevelse

Upplev en enastående resa från Helsingfors till Nyslott med ett ångloksdrivet tåg med mat av hög kvalité och högklassig musik. Avfärd 17.7 ca. kl. 9 och retur 19.7 ca. kl. 16.

Upplevelser på rälsen

Reissujuna bjuder på oförglömliga resor på rälsen. Vill du uppleva någonting annorlunda?

Kom på en oförgätlig tågresa!

Levande musik, uppträdanden och god mat

På Reissujunas resor är resandet viktigare än destinationen. Du får njuta av ångtågets ekipage och ett omfattande program, som du på spåret minsann inte varje dag stöter på!

För oss är musiken och superandet en del av upplevelsen. På Reissujunas resor finns, i varierande grad, barer och restauranger, artister och rälsenas bästa maträtter.

Vi ökar på utbudet i jämn takt, så det lönar sig att prenumerera på e-postlistan. Då får du först av alla veta om tågresor på vilka alla inte ryms med.

Beställ biljetterna innan de tar slut!

Vill du vara med och lägga grunden för ett annat sätt att uppleva tågresandet?
 

 

Vi drar till oss såväl kollektivtrafikexperter och “tåggalningar” som konstnärer och artister. På vår gemensamma resa behövs planerare, caféarbetare, lokomotivförare, formgivare, musiker och framförallt modiga idéer. För att förverkliga drömmen behöver vi ett brett team som möjliggör det. Om du tror att du kunde vara med i att införa mångsidigare utbud på rälsen, kontakta oss, ge oss dina uppgifter. Om du istället nöjer dig med att följa med Reissujunas framfart i sin vision om en upplevelse på räls, prenumerera på vår e-postlista.

Väcker en skräddarsydd tåg intresse?

 

 

Vi har ordnat lyckade resor till bl.a VM-tävlingarna i Lachtis och till Kosmos-festivalen; likväl har vi diskuterat om samarbete med de största aktörerna inom branschen. Reissujuna ordnar för tillfälle ett par resor per år. Om du är intresserad av samarbete så skräddarsyr vi ett upplevelsetåg för just dina behov. Tåget passar även utmärkt till företagets lillajulsfirande eller andra tillställningar. Kontakta info@reissujuna.fi eller 09 4241 4104