Upplevelser på räls

Reissujuna erbjuder oförglömliga resor på räls. Vill du uppleva någonting annorlunda?

Kom på en oförglömlig tågresa!

Reissujunas upplevelsetåg

Operatåg till Nyslott 2021

Sommarens mest intressanta tågresa görs från Helsingfors till Nyslott 9.7.2021. Vi har byggt en serie av kulturupplevelser för resan som du inte vill missa!

Reissujunas upplevelsetåg

Gå med i Reissujuna-klubben

Upplev VIP-upplevelser, res på dom bästa platserna, dra full nytta av tågresorna samtidigt som du stöder upplevelsetågsverksamheten.

Beställ ett eget tåg

Boka ett eget tåg och ordna en oförglömlig resa till kunder, intressentgrupper, anställda eller vänner. Vi skräddarsyr resans innehåll, rutt och servering enligt era önskemål.

Levande musik, uppträdanden och god mat

På Reissujunas resor är själva resandet viktigare än destinationen. Du kan njuta av färden med ångloket och ett omfattande sidoprogram som du inte ser varje dag.

För oss är levande musik och goda måltider en viktig del av upplevelsen! På Reissujunas resor finns, beroende på situationen, barer och restauranger, scenkonstnärer och rälsens bästa meny.

Vi ökar utbudet sakta men säkert, så det lönar sig att ansluta sig till e-postlistan. Då får du först av alla veta om tågresor, där det finns begränsat antal platser.

Vi är också särskilt intresserade av dina idéer och åsikter – vi förverkligar de bästa av dem och ifall din idé förverkligas kommer du och din vän/sambo naturligtvis gratis med på resan. Lämna din idé här!

Boka din plats i tid!

 

 

 

Vill du vara med och förverkliga en annorlunda tågupplevelse?

Vi samlar ihop såväl experter inom kollektivtrafiken och tåg galningar som konstnärer och artister… På denna resa behövs allt från planerare, kaféarbetare och lokförare till formgivare, musiker och framförallt modiga idéer! För att förverkliga drömmen behövs ett brett, mångsidigt och omfattande team, som möjliggör det hela.

Ifall du tror att du kunde komma med ett mångsidigare utbud på rälsen, ange oss dina kontaktuppgifter. Ifall du istället nöjer dig med att följa med Reissujunas pilgrimsfärd mot visionen om en upplevelse på räls, ta gärna och prenumerera vår e-postlista.

Väcker en skräddarsydd tågfärd intresset?

 

Vi har ordnat lyckade resor till bl.a. skid-VM i Lahtis samt till musikfestivalen Kosmos i Kristina och talat med branschens största aktörer. Reissujuna ordnar för tillfället ett få antal färdiga resor om året. Ifall du är intresserad av ett samarbete, låt oss skräddarsy en upplevelsefull tågresa som lämpar sig för just era behov. En resa planerad enligt önskemål lämpar sig utmärkt även till diverse företagsevenemang t.ex. lillajul. Kontakta info@reissujuna.fi eller ring 09 4241 4104.