Resandet i sig är en upplevelse

Upplev en enastående resa från Helsingfors till Nyslott med ett ångloksdrivet tåg, där det erbjuds högklassig mat och förnämlig musik. Avresa 17.7. ca. kl. 9 och returresa 19.7. ca. kl. 16

Upplevelser på räls

Färdtåget erbjuder
oförglömliga resor på räls. Vill du uppleva någonting annorlunda?

Kom på en oförglömlig tågresa!

Levande musik, uppträdanden och god mat

På Färdtågets resor är resandet viktigare än destinationen. Du njuter av ångloksekipage och ett omfattande program utan like på rälsen.

För oss är levande musik och goda måltider en viktig del av upplevelsen! På Färdtågets resor finns, beroende på situationen, barer och restauranger, scenkonstnärer och rälsens bästa meny.

Vi ökar utbudet sakta men säkert, så det lönar sig att ansluta sig till e-postlistan. Då får du först av alla veta om tågresor, på vilka det finns begränsat antal platser.

Vi är också särskilt intresserade av dina idéer och åsikter – vi förverkligar de bästa av dem, och ifall din idé förverkligas kommer du naturligtvis gratis med på resan. Lämna din idé här!

Beställ biljetter innan de tar slut!

 

 

 

Vill du vara med och förverkliga en annorlunda tågupplevelse?

 

 

Vi drar till oss såväl experter i kollektivtrafik och tåggalningar som konstnärer och artister… På denna resa behövs allt från planerare, kaféarbetare och lokförare till formgivare, musiker, och, framförallt, modiga idéer! För att förverkliga drömmen behövs ett brett, mångsidigt och omfattande team, som möjliggör det hela.
Ifall du tror att du kunde delta i att bringa mångsidigare utbud på rälsen, ange oss dina kontaktuppgifter. Ifall du istället nöjer dig med att följa med Färdtågets pilgrimsfärd mot visionenn om en upplevelse på räls, prenumerera på vår e-postlista.

Väcker en skräddarsydd tågfärd intresse?

 

 

Vi har ordnat lyckade resor till bl.a skid-VM i Lachtis samt till teknomusikfestivalen Kosmos i Ristiina, och talat med branschens största aktörer. För tillfället ordnar Färdtåget några resor per år. Ifall du är intresserad av samarbete, låt oss då skräddarsy en upplevelsefull tågresa, som lämpar sig för just era behov. En resa planerad enligt önskemål och förnödenheter lämpar sig utmärkt även till diverse företagsevenemang, t.ex. lillajul. Kontakta info@reissujuna.fi eller 09 4241 4104.