seikkailujuna

Muumihenkisellä junalla reissuun!

seikkailujuna

Muumihenkisellä junalla reissuun!

Kesän reissuun seikkailujunalla

Suomen Elämysjunat Oy toteuttaa elämyksellisiä junamatkoja eripuolille Suomea ja räätälöi reissuja erilaisten teemojen ja tapahtumien ympärille. Kesällä 2021 reissuun lähdetään seikkailujunalla, joka varmasti puhuttelee jokaista Muumien ystävää, matkan kulkiessa Helsingistä Naantalin Muumimaailmaan. Muumijuna tulee kuulumaan Reissujunan vakituiseen teemajunamatkatarjontaan ja se liikennöi kesä-elokuun ajan kahta eri reittiä Helsinki – Naantali – Helsinki välillä. 

Toinen reitti kulkee Helsingistä Turkuun jatkaen siitä Naantalin Muumimaailmaan, toisen junareitin tehdessä välipysähdyksen Salossa Muurlan tehtaalle, jossa on mahdollisuus lyhyeen ostoshetkeen. Pysähdyksen aikana junaan jääville järjestetään mukavaa muumimaista ohjelmaa.

Ohjelma

Kahvilavaunussa on reissun aikana tarjolla Muumeista tuttuja herkkuja, kuten Muumimamman kuuluisa eväskori sisältöineen; pannukakkuja hillolla, marjamehua ja teetä. Ravintolavaunusta on saatavilla muutakin kuin vain kuusenneulassoppaa, kun luvassa on laadukkaita ruoka-annoksia sekä pientä maukasta purtavaa.

Kuten Reissujunassa on tapana, on musiikki tärkeä osa elämyksellistä matkaa myös Muumijunassa. Leikkivaunu, rauhallinen vaunu, erilaiset luonnonmateriaaleihin keskittyvät työpajat ja junassa yksinoikeudella myytävät Muumituotteet tekevät matkasta ikimuistoisen niin nuoremmille Muumien ystäville kuin kovemman luokan kansainvälisille faneillekin!

 

Aikataulu

Pilottimatka Helsinki-Naantali-Helsinki ajetaan lauantaina 7.8.2021.

Lähtö Helsingistä kello 9:20, saapuminen Naantaliin kello 13:20

Paluu Naantalista kello 17:21, saapuminen Helsinkiin kello 21:09

”Nyt minusta tuntuu, että on aika tehdä kunnollinen hauska huviretki jonnekin. Eväskori mukana.” -Muumimamma.

Liput

Meno-paluulippu

Aikuinen

49€ 

Alkaen

Meno-paluulippu

 Lapsi

25€

Alkaen

Yhdensuuntainen lippu

Aikuinen

30€

Alkaen

Yhdensuuntainen lippu

Lapsi

15€

Alkaen

HYPPÄÄ MUKAAN

Seikkailujunan matkaan!