seikkailujuna

Erilainen tapa matkustaa Muumimaailmaan

seikkailujuna

Muumihenkisellä junalla reissuun!

Kesän reissuun seikkailujunalla

Kesällä 2023 reissuun lähdetään seikkailujunalla, joka varmasti puhuttelee jokaista Muumien ystävää, matkan kulkiessa Tampereelta Naantalin Muumimaailmaan. Matka tehdään tällä kertaa Ukko-Pekka höyryveturin vetämänä! 

vaihtoehto junissa

Muumijuna kuuluu Reissujunan vakituiseen teemajunamatkatarjontaan.

Ohjelma

Elämyksellistä ohjelmaa koko perheelle!

Muumimusiikkia, leikkivaunu, kasvomaalausta, luonnonmateriaaleihin keskittyvä työpaja ja junassa myytävät Muumi- tuotteet sekä yllätykset tekevät matkasta ikimuistoisen niin nuoremmille Muumien ystäville kuin kovemman luokan kansainvälisille faneillekin!

Ravintolavaunussa meillä on kurpitsakeittoa sekä itse tehtyä perunasalaattia ja wanhan ajan nakkeja. Laadukasta kahvia ja pannaria. Ja toki myynnissä myös Muumilimua ja -lakua. Juomia myös aikuiseen makuun.

 

Aikataulu

Kesällä 2023 ei liikennöintiä Helsinki – Naantali-välillä ratatöistä johtuen. Matka tehdään mahdollisesti Tampere – Naantali-välisenä. Aikataulusta tiedotetaan myöhemmin.

 

”Nyt minusta tuntuu, että on aika tehdä kunnollinen hauska huviretki jonnekin. Eväskori mukana.” -Muumimamma.

Haluatko matkustaa lyhyemmän matkan kuin Helsingistä Naantaliin? Valitse allaolevasta listasta haluatko matkustaa menon vai meno-paluun, lapsi vai aikuinen. Sen jälkeen valitse monta asemanväliä matkustat ja suorita ostokset loppuun verkkokaupassa. Lippuja myös suoraan junasta.

Muihuin kuin superperhelippuun ei sisälly ruokailua, lippuja yhteysbussiin Muumimaailmaan (5€) eikä itse Muumimaailman lippuja.

HYPPÄÄ MUKAAN

Seikkailujunan matkaan!