Sportlovståg från Helsingfors till Vuokatti

Hoppa ombord på Reissujuna och kom med på en oförglömlig upplevelseresa! Resan innehåller veckoslutets tågresor Helsingfors-Vuokatti-Helsingfors eller valda mellanstationer, möjlighet till mat på restaurangnivå samt drycker av hög kvalité, mycket bagageutrymme och program i tåget.

Se tidtabellerBoka biljett

Resestämningen börjar redan när man stiger på tåget. 

Reissujuna åker till Vuokatti 19.2.2022. Avgång från Helsingfors lördagen den 19.2. Retur från Vuokatti lördagen den 26.2.

Under resan får du uppleva unik gammaldags stämning i oförglömligt sällskap och du ser dessutom många sevärda platser. Se var vi stannar på Tidtabeller-sidan. Det här är en resa som du inte vill missa!

VARIFRÅN OCH VART?

Från Helsingfors till Vuokatti 19.2.
Från Vuokatti till Helsingfors 26.2.

För tillfället kan du köpa biljetter till: tur-retur Helsingfors-Vuokatti-Helsingfors, tur Helsingfors-Vuokatti eller Vuokatti-Helsingfors. Du kan stiga på från mellanstationer enligt bokningssituationen. Informationen uppdateras närmare avgång.

VEM UPPTRÄDER PÅ TÅGET?

Under resans gång får vi höra två solo-uppträdanden av Viitasen Piia, som definitivt kommer att lyfta stämningen till taket! 

 

VAD ANNAT FINNS DET PÅ TÅGET? 

Under resan har du möjlighet att äta på restaurangnivå samt dricka drycker av hög kvalité. Glöm inte att du även kan ta ett större bagage med dig, eftersom det finns gott om plats i godsvagnen.

RÄLSENS BÄSTA MENY

Vad vore en tågresa utan bra mat och dryck? Den lokalvänliga menyn i kombination med rätt utvalda viner kompletterar resglädjen. Vi uppmärksammar även specialdieter.

VIITASEN PIIA

Under resans gång får vi höra två solo-uppträdanden av Viitasen Piia som definitivt kommer att lyfta stämningen till taket! 

Piia Viitanen är huvudpersonen för det finska folkbandet Viitasen Piia och arbetar som sångare och låtskrivare.

Bandets musikstil har till exempel beskrivits som organisk folkmusik, där starka finska texter kombineras med americana, country- och folkgenrer. Teman för sångerna upprepar människans förhållande till naturen, andra människor och sig själv, liksom finsk poesi.

I september 2019 släppte bandet sitt fjärde album, ”Meidän jälkeemme hiljaisuus”.

Biljetter från

Timmar av upplevelser

Artist

Finlands långsammaste tågbolag.

 

 

Kom med på en resa, där själva resan är destinationen.

 

 

Vi har även program för barn!

 

 

VIP Sportlovspaket!

När du köper ett VIP-paket har du tillgång till en I-klass sovvagn från 1940-talet under din resa. I priset ingår en returbiljett inkluderande program och uppträdanden. Boka nu, det finns bara ett begränsat antal av dessa kvar! 

 

BOKA DITT VIP-PAKET 350€

HELSINGFORS – VUOKATTI 19.2.2022
VUOKATTI – HELSINGFORS 26.2.2022

Vår resa börjar från Helsingfors lördagen den ​​19.2. Retur från Vuokatti lördagen den 26.2.

Resan inkluderar veckoslutets tågturer Helsingfors-Vuokatti-Helsingfors eller utvalda mellanstationer, möjlighet till mat på restaurangnivå och kvalitetsdrycker, gott om bagageutrymme och program i tåget. 

Sotkamo-Vuokatti är utan tvekan en av Finlands vackraste platser, som saknar tågförbindelse. Reissujuna erbjuder den saknade anslutningen och genomför den första upplevelseresan denna påsk, i ett syfte att skapa en återkommande anslutning till Sotkamo-Vuokatti.

Vuokattis turisttjänster är av hög standard året runt. Området har bra möjligheter för vintersport samt fantastiska landskap. Sotkamo valdes till ”Vuoden matkailualueeksi” år 2019 och Vuokatti 2020 till ”Vuoden hiihtokeskukseksi”. På sommaren är Sotkamo ett hem för den legendariska Kainuu Riviera, alltså Hiukka strand, som är perfekt för hela familjen och flera kilometer lång.

BILJETTER FRÅN 90€ – BOKA HÄR

TUR-RETUR

Helsinfors-Vuokatti-Helsingfors
150
 • sittplats
 • mycket bagageutrymme
 • program under resan
 • vuxna (över 16 år)

TUR

Helsingfors-Vuokatti
110
 • sittplats
 • mycket bagageutrymme
 • program under resan
 • vuxna (över 16 år)

RETUR

Vuokatti-Helsingfors
90
 • sittplats
 • mycket bagageutrymme
 • vuxna (över 16 år)

BARN

Helsingfors-Vuokatti
från 45
 • sittplats
 • mycket bagageutrymme
 • program under resan
 • barn (6-16 år)

Jag vill med i teamet!

Ansök till teametTa kontakt!