Tutustu Reissujunan tiimiin!

Riku Liimatta

Riku Liimatta

Toimitusjohtaja

Riku lähti mukaan Reissujunan kyytiin kaksi vuotta sitten Robertin kutsumana. Matka on jo tähän mennessä ollut täynnä mielenkiintoisia välietappeja. Reissujunassa hän pitää paperit järjestyksessä ja laskut maksettuina.

Robert Ramstedt

Robert Ramstedt

Pääkoordinaattori

Robert on kiinnostunut uusien ilmiöiden edistämistä ja on ollut perustamassa niin ravintoloita kuin verkkokauppojakin. Robert haaveilee maailmasta, jossa junallamatkustaminen olisi täynnä suuria mahdollisuuksia ja niissä voisi kokea asioita myös virtuaalisesti.

Väinö Jalkanen

Väinö Jalkanen

Taiteellinen johtaja

Väinöä kiinnostaa yhteiskunnan kehittäminen niin liikenneyhteyksien kuin kulttuuritapahtumien osalta toisiinsa nivoutuen. Liikennealan opintojen lisäksi festivaalinjärjestäjänä, säveltäjänä ja pianotaiteilijana toiminut Väinö suunnittelee matkoillemme kullekin rataosuudelle sopivia kulttuurielämyksiä.

Pekka Möttö

Pekka Möttö

Kehitysjohtaja

Pekka Möttö on kokenut bussikuski ja kauppatieteiden maisteri. Tunnetuimpana projektina hän on perustanut Onnibussin ja muuttanut koko Suomen joukkoliikennemarkkinoita. Reissujunassa Pekka toimii kehitysjohtajana ja luotsaa Elämysjunia aivan uusille raiteille.

Juhana Siren

Juhana Siren

Turvallisuusasiantuntija

Juhana Siren on pyhittänyt puolet elämästään junaturvallisuudelle. Juhanalla on kokemusta museojunaliikenteen operoinnista ja on ollut mukana myös laatimassa junaturvallisuussääntöjä.

Antero Alku

Antero Alku

Raideliikenteen neuvonantaja

Antero Alku on toinen niistä suomalaisista, jotka ostavat raitiovaunuja. Hänen osaaminensa kattaa perusteellisesti raitiovaunujen ja raitiotieinfran tekniikan, talouden ja hankinnan sekä hankintamuodot. Antero on perehtynyt myös hankinta- ja sopimusjuridiikkaan ja menestynyt hankintavalitusten käsittelyssä.

 

 

 

Anna Veltheim

Anna Veltheim

Rahoitusneuvoja

Anna Veltheimilla on BBA rahoituksesta ja B.Sc. finanssimatematiikasta. Hän on konsultoinut startup-yrityksiä vuodesta 2008. Toimii Reissujunan tiimin kanssa rahoituskysymysten arvioinnissa. Annan intohimona on koneoppiminen ja muiden uusimpien sovellusten käyttäminen liiketoiminnan tukena. 

Tomi Lindblom

Tomi Lindblom

Tiedottaja / tuottaja

Tomi Lindblom toimii Reissujunan tiedottajana ja mediavastaavana. Hänellä on mittava työkokemus eri tiedotusvälineistä, ja hän hoitaa monien eri yritysten viestintää Visual Media -yhtiönsä kautta. Tomilla on myös laaja kokemus suurten tapahtumien ja tapahtumamatkojen tuottamisesta.

Riitta Heikkilä

Riitta Heikkilä

Myyntineuvottelija

Riitta on tehnyt koko ikänsä myyntiä ja tuo tiimiin kypsää näkemystä vanhemmille ihmisille suunnattujen matkojen palvelumuotoiluun. Reissujunassa Riitta vastaa eläkeläisryhmien ja marttojen ryhmämatkoista, mutta on valmis myymään nuoremmillekin junaelämyksiä.

Suomen hitain junayhtiö.

 

 

Tule reissulle, jossa matka itsessään on päämäärä.

 

 

Koska viimeksi olit junassa, jossa on sauna?

 

 

Ohjelmaa myös lapsille!