Tutustu Reissujunan tiimiin!

Robert Ramstedt

Robert Ramstedt

Pääkoordinaattori

Robert on kiinnostunut uusien ilmiöiden edistämistä ja on ollut perustamassa niin ravintoloita kuin verkkokauppojakin. Robert haaveilee maailmasta, jossa junallamatkustaminen olisi täynnä suuria mahdollisuuksia ja niissä voisi kokea asioita myös virtuaalisesti.

Pekka Möttö

Pekka Möttö

Kehitysjohtaja

Pekka Möttö on kokenut bussikuski ja kauppatieteiden maisteri. Tunnetuimpana projektina hän on perustanut Onnibussin ja muuttanut koko Suomen joukkoliikennemarkkinoita. Reissujunassa Pekka toimii kehitysjohtajana ja luotsaa Elämysjunia aivan uusille raiteille.

Anette Norrgrann

Anette Norrgrann

Junatuottaja

Anette pitää yhteyttä ruotsinkieliseen yleisöön sekä kehittää kivoja kulttuurimatkoja PK-seudun ulkopuolella.

Anna Veltheim

Anna Veltheim

Rahoitusneuvoja

Anna Veltheimilla on BBA rahoituksesta ja B.Sc. finanssimatematiikasta. Hän on konsultoinut startup-yrityksiä vuodesta 2008. Toimii Reissujunan tiimin kanssa rahoituskysymysten arvioinnissa. Annan intohimona on koneoppiminen ja muiden uusimpien sovellusten käyttäminen liiketoiminnan tukena. 

Antero Alku

Antero Alku

Raideliikenteen neuvonantaja

Antero Alku on toinen niistä suomalaisista, jotka ostavat raitiovaunuja. Hänen osaaminensa kattaa perusteellisesti raitiovaunujen ja raitiotieinfran tekniikan, talouden ja hankinnan sekä hankintamuodot. Antero on perehtynyt myös hankinta- ja sopimusjuridiikkaan ja menestynyt hankintavalitusten käsittelyssä.

 

 

 

Riitta Heikkilä

Riitta Heikkilä

Myyntineuvottelija

Riitta on tehnyt koko ikänsä myyntiä ja tuo tiimiin kypsää näkemystä vanhemmille ihmisille suunnattujen matkojen palvelumuotoiluun. Reissujunassa Riitta vastaa eläkeläisryhmien ja marttojen ryhmämatkoista, mutta on valmis myymään nuoremmillekin junaelämyksiä.

Suomen hitain junayhtiö.

 

 

Tule reissulle, jossa matka itsessään on päämäärä.

 

 

Koska viimeksi olit junassa, jossa on sauna?

 

 

Ohjelmaa myös lapsille!