Ainutlaatuinen retki Savonlinnaan

Koe höyryveturin taika suomalaisessa järvimaisemassa! Matkan aikana nautit korkeatasoisten taiteilijoiden esityksistä maukkaan ruoan ja juoman säestämänä. Saat lisäksi mahdollisuuden yöpyä 1940-luvun makuuvaunussa.

 

Tutustu lisääVaraa lippu

Tällä hetkellä olemme siirtämässä tätä reissua!

Raskain sydämin joudumme kertomaan, että poikkeukselliset ajat ovat vaikuttaneet myös Reissujunaan ja monen toimijan yhteistyönä tavoiteltua heinäkuista matkaa Helsingistä Savonlinnaan ei ole mahdollista toteuttaa vielä heinäkuussa alkuperäisessä muodossaan. Kerromme samaan hengenvetoon kuitenkin, että selvitämme mahdollisuutta järjestää elämysjunamatkan koulujen alkua edeltävälle viikonlopulle 7.-9.8.2020! Heinäkuun matkalle lippunsa jo ostaneet voivat valita joko täyden hyvityksen tai halutessaan siirtää lippunsa elokuun matkalle. Pysykäämme kuulolla!

HÖYRYN TUOKSUA, TUNNELMAA JA HUOLENPITOA

Kesän kiinnostavin junamatka tehdään Reissujunan kanssa Helsingistä Savonlinnaan 17.7.2020 Lähtö n. klo 8 ja saapuminen  klo 16 jälkeen. Matkalla koet ainutlaatuista vanhan ajan tunnelmaa ikimuistoisessa seurassa. Olemme rakentaneet kulttuurielämysten sarjan matkalle, jonne on rajattu määrä paikkoja. Tämä on kokemus, jota et halua jättää väliin.

MISTÄ MINNE?

Helsingistä Savonlinnaan 17.7. n. klo 8
Savonlinnasta Helsinkiin 19.7. n. klo 16

Toistaiseksi matkalippuja voi ostaa Helsingistä Savonlinnaan ja takaisin. Voit nousta väliasemalta kyytiin varaustilanteen mukaan. Tieto päivittyy Reissujunan sivustolle lähempänä lähtöä.

 

KETKÄ JUNASSA ESIINTYVÄT?

Menomatkalla Sopraano Annika Leino, pianisti Jukka Nykänen, Ylioppilaskunnan laulajien kvartetti sekä Sirkustaiteilija Hanna Terävä.

Paluumatkalla Päivi Pylvänäinen seuranaan pianisti Väinö Jalkanen sekä Henrik Sandås klarinetisti Lauri Sallisen seurassa.

MITÄ MUUTA JUNASSA? 

Ravintolan lisäksi junasta löytyy kioski, josta saa välipalaa ja virvokkeita. Mikäli matka alkaa käydä selälle, löytyy junastamme hieroja! Sinulla on myös mahdollisuus testata ainutlaatuinen junasauna. Eikä sovi unohtaa, että voit ottaa suuremmankin pakaasin mukaan, sillä tavaravaunussa on runsaasti tilaa .

 

KISKOJEN LAADUKKAIN LISTA

Mitä olisi junamatka ilman hyvää ruokaa ja juomaa? Paikallisuutta suosiva menyy yhdistettynä oikein valittuihin viineihin täydellistää matkanautinnon. Huomioimme myös erikoisruokavaliot.

OOPPERAA, TANGOA JA SIRKUSTA

Menomatkalla niin isojen kuin pienten matkustajien matkaliput tarkastaa näyttelijä-klovni Hanna Terävä ja konserttituokioita useissa eri vaunuissa tarjoavat sopraano Annika Leino, pianisti Jukka Nykänen sekä Ylioppilaskunnan laulajain kvartetti.

Paluumatkalla seuraamme liittyy ilmiömäinen Aino Ackté, Suomen ensimmäinen kansainvälinen oopperatähti ja Savonlinnan oopperajuhlien perustaja. Häntä esittää näyttelijä-sopraano Päivi Pylvänäinen seuranaan pianisti Väinö Jalkanen, joka Oskar Merikannon tavoin soittaa entisaikojen harmoonia.

Loppumatka puolestaan vietetään muun muassa argentiinalaisissa tunnelmissa Astor Piazzollan sävelin bandoneonisti Henrik Sandåsin ja klarinetisti Lauri Sallisen seurassa.

Liput alkaen

Tuntia kokemuksia

Esiintyjää

Suomen hitain junayhtiö.

 

 

Tule reissulle, jossa matka itsessään on päämäärä.

 

 

Koska viimeksi olit junassa, jossa on sauna?

 

 

Ohjelmaa myös lapsille!

 

 

TAITEILIJAESITTELYT

Päivi Pylvänäinen

Savonlinnalaislähtöinen Pylvänäinen aloitti muusikonuransa viulistina, mutta päätyi myöhemmin opiskelemaan laulua ensin Pirkanmaan ammattikorkeakouluun teatterimusiikin ja musiikindraaman koulutusohjelmaan, sitten Kuopion musiikki- ja tanssiakatemiaan ja lopulta Sibelius-Akatemiaan oopperakoulutukseen.

Keväällä 2021 Pylvänäinen laulaa Santuzzan roolin Pietro Mascagnin Cavalleria rusticana -oopperassa Turussa Åbo Svenska Teaterin päänäyttämöllä ja kesällä 2021 hänet nähdään muun muassa Savonlinnan Oopperajuhlilla Sevillan parturin Bertan roolissa.

Annika Leino ja Jukka Nykänen

Pianisti Jukka Nykänen on erittäin monipuolinen muusikko, joka on kotonaan tyylilajissa kuin tyylilajissa, mutta viihtyy erityisen mielellään laulumusiikin, oopperan ja teatterin parissa – niin pianistina, sovittajana kuin säveltäjänäkin. 

Sopraano Annika Leino saavutti talvella 2019  finaalipaikan Lappeenrannan valtakunnallisissa laulukilpailuissa ja hänet palkittiin OP Etelä-Karjalan erikoispalkinnolla. Kesällä 2019 hän voitti Kangasniemen laulukilpailun. 

Väinö Jalkanen

Tällä matkalla Väinö Jalkanen soittaa Päivi Pylvänäisen kanssa entisaikoinen harmoonia.  Pianisti on ansoitunut myös junaliikenteen kehittäjänä sekä Reissujunan tiimiläisenä.

Klovni Hanna Terävä

Hanna Terävä on toiminut mm. Klovnit ilman rajoja järjestössä sekä valmistunut Klovnerian maisteriksi.

Ylioppilaskunnan kvartetti

Ylioppilaskunnan kvartetti on vanhempi kuin Suomen Rautatiet. Tämä Suomen tunnetuimpiin mieskvartetteihin lukeutuva kokoonpano täyttää äänellään junanvaunun paluumatkalla. Julkaisemme tarkemman ohjelman pian.

NUKU YÖ VANHAN AJAN MAKUUVAUNUSSA! 

Kun ostat VIP-paketin, pääset kokemaan miltä tuntuu nukkua 1940-luvun makuuvaunussa. Hintaan sisältyy myös meno-paluulippu esityksineen, ruoka & juoma sekä kylpylälippu Savonlinnassa. Varaa heti, sillä näitä on rajoitetusti jäjellä!

 

VARAA TÄSTÄ VIP-PAKETTI 490€

 

HELSINKI – SAVONLINNA 17.7.2020
SAVONLINNA – HELSINKI 19.7.2020

Reissumme alkaa pe 17.7.2020 klo 8 Helsingistä ja perillä olemme noin klo 16. Paluumatka Savonlinnasta Helsinkiin lähtee noin klo 16 ja Helsinkiin saavutaan klo 22. Matkalla on tarjolla live-esityksiä, laadukasta ruokaa ja juomia sekä nostalgista tunnelmaa Heikki-höyryveturin vetämänä. Reitti kulkee Savonlinna – Punkaharju – Parikkala – Kouvola – Lahti – Helsinki ja Savonlinna–Parikkala-välillä pysähdymme kaikilla liikennepaikoilla.

LIPUT ALKAEN 105€ – SIIRRY VARAAMAAN TÄSTÄ

Haluan mukaan tiimiin!

Hae tiimiinOta yhteyttä!