Pikkujoulut elämysjunassa

Koe höyryntuoksuinen seikkailu, josta puhutaan vielä seuraavanakin vuotena.

Kokeilisitko tänä vuonna jotain uutta?

Kun laivaristeilyt on nähty ja perinteiset juhlatilat koettu, tänä jouluna voit kokea vanhan junan tunnelmaa hyvässä seurassa. Matka alkaa Helsingin Rautatieasemalta 24.11.  n. klo 17.  Matkaamme kohti Lahtea, josta siirrymme Hyvinkäälle, josta palaamme Helsinkiin. Olemme perillä Helsingissä n. klo 21.

Teemme myös täysin räätälöityjä elämysjunapaketteja yrityksellesi, ota yhteyttä yritysmyyntiin +358 9 4241 4104

Live-esityksiä ja muuta ohjelmaa

Junassamme ei tarvitse kököttää pöydässä glögiä lipittäen. Olemme järjestäneet paikalle live-esiintyjiä sekä muuta aktiviteettia. Junaemäntämme pitää huolen asiakkaiden viihtyvyydestä laiturilta laiturille. Voit myös kysyä yrityksellesi yksilöllisesti suunniteltua ohjelmaa.

Kaksi ravintolaa

Koska syöminen ja juominen on oleellinen osa pikkujouluja, junassamme on kaksi ravintolaa. Toisessa kuulet live-esityksiä ja nautit drinkeistä, joita saa vain Reissujunasta. Toisessa ravintolavaunussa nautit maukasta ruokaa, jota et tavallisesti löydä raideliikenteestä; jouluruokaa uudella twistillä.. Junavuoromme ei ole savuton, joten voit nauttia savukkeesi/pikkusikarisi tupakointivaunussamme, jota ei muutoin enää ole käytössä Suomessa.

Live-musiikkia ja maukasta purtavaa

Koko Reissujunan konsepti lähti tarpeesta palvella asiakkaita paremmin rautateillä. Synnytimme Seikkailujunan, Oopperajunan sekä pakohuonejunan ja lisää on tulossa. 

Haluamme keskittyä yksityiskohtiin, jonka muut operaattorit ovat unohtaneet. Kahvimme ei ole perinteistä Juhla Mokkaa, oluemme tulee pienpanimolta ja ruoka on innovatiivisten kokkien valmistamaa, jota ei pilata mikroaaltouunissa.

Ryhmävarauksen tehneet voivat vaikuttaa tarjontaan – voit toivoa mitä tahansa Suomessa myytävää juomaa minkä lisäksi pyrimme täyttämään haastavimmankin erikoisruokailijan tarpeet.

Me Reissujunassa haluamme varmistaa, että työntekijäsi ja sidosryhmäsi viihtyvät aidosti koko matkan ajan. Ai niin.. voit ostaa lipun pikkujoulujunaamme, vaikka sinulla ei olisikaan yritystä.

Risto Leppänen

Useasti palkittu Taikuri & Koomikko

Risto Leppänen on useasti palkittu magikoomikko – taikuri ja koomikko samassa hulvattomassa persoonassa.

Hänen vauhdikas esityksensä tarjoaa mukaansatempaavan annoksen taikuutta ja itseironisen terävää komiikkaa. Tästä todistavat niin useat Suomenmestaruuspalkinnot, tuhannet tyytyväiset asiakkaat kuin myös lukuisat TV-esiintymiset.

Ympäri maailmaa esiintyneen Magikoomikon näkyvimpiin tempauksiin kuuluu mm. suurta huomiota herättänyt Brasilian Sokeritoppavuoren kadottaminen yleisön edessä Rio De Janeirossa.

Mitä tämä maksaa?

Vuokraa kokonainen juna

Mikäli haluat vuokrata kokonaisen junan, meiltä löytyy kaksi ravintolaa sekä lähes 600 asiakaspaikkaa.

22 000€

Alkaen.

Vuokraa junanvaunu

Kun henkilökuntasi mahtuu yhteen junanvaunuun (n. 60 ihmistä), on tämä valintasi.

2500€

Alkaen.

Pienryhmä

Tämä paketti sopii max. 10 hengen seurueelle. Sisältää esitykset sekä alkujuomat.

Yksi aikuinen pikkujoulujunaan

Mikäli haluat yksittäisiä paikkoja joulujunaan, valitse tämä vaihtoehto. Sisältää lipun, ohjelman, ruoan sekä alkudrinkin. Hinta voimassa 30.6. saakka.

129€

Alkaen

Kun haluat tarjota henkilöstöllesi jotain erilaista

Varaa ikimuistoiset pikkujoulut heti!

Soita ja kysy lisää

‭+358 9 4241 4104‬