Pikkujoulut elämysjunassa

Koe höyryntuoksuinen seikkailu, josta puhutaan vielä seuraavanakin vuotena.

Kokeilisitko tänä vuonna jotain uutta?

Kun laivaristeilyt on nähty ja perinteiset juhlatilat koettu, tänä jouluna voit kokea vanhan junan tunnelmaa hyvässä seurassa. Teemme täysin räätälöityjä elämysjunapaketteja yrityksellesi tai tarjoamme kaksi Kun laivaristeilyt on nähty ja perinteiset juhlatilat koettu, tänä jouluna voit kokea vanhan junan tunnelmaa hyvässä seurassa. Matka alkaa Helsingin Rautatieasemalta 9.12. (yrityksille myös 1.12 sekä.  2.12.) n. klo 17.  Matkaamme kohti Hyvinkäätä, josta siirrymme rataosuudelle, jossa ei ole ollut säännöllistä henkilöjunaliikennettä kymmeniin vuosiin. Olemme Karjaalla n. Klo 20 ja perillä Helsingissä n. Klo 23. 

Teemme myös täysin räätälöityjä elämysjunapaketteja yrityksellesi, ota yhteyttä yritysmyyntiin +358 9 4241 4104

Live-esityksiä ja muuta ohjelmaa

Junassamme ei tarvitse kököttää pöydässä glögiä lipittäen. Olemme järjestäneet paikalle live-esiintyjiä sekä muuta aktiviteettia. Junaemäntämme pitää huolen asiakkaiden viihtyvyydestä laiturilta laiturille. Voit myös kysyä yrityksellesi yksilöllisesti suunniteltua ohjelmaa.

Kaksi ravintolaa

Koska syöminen ja juominen on oleellinen osa pikkujouluja, junassamme on kaksi ravintolaa. Toisessa kuulet live-esityksiä ja nautit drinkeistä, joita saa vain Reissujunasta. Toisessa ravintolavaunussa nautit maukasta ruokaa, jota et tavallisesti löydä raideliikenteestä. Junavuoromme ei ole savuton, joten voit nauttia savukkeesi/pikkusikarisi tupakointivaunussamme, jota ei muutoin ei enää ole käytössä Suomessa.

Live-musiikkia ja maukasta purtavaa

Koko Reissujunan konsepti lähti tarpeesta palvella asiakkaita paremmin rautateillä. Synnyttimme Seikkailujunan, Oopperajunan sekä pakohuonejunan ja lisää on tulossa. 

Haluamme keskittyä yksityiskohtiin, jonka muut operaattorit ovat unohtaneet. Kahvimme ei ole perinteistä Juhla Mokkaa, oluemme tulee pienpanimolta ja ruoka on innovatiivisen kokkien valmistamaa, jota ei pilata mikroaaltouunissa.

Ryhmävarauksen tehneet voivat vaikuttaa tarjontaan – voit toivoa mitä tahansa Suomessa myytävää juomaa minkä lisäksi pyrimme täyttämään haastavimmankin erikoisruokailijan tarpeet.

 

Me Reissujunassa haluamme varmistaa, että työntekijäsi ja sidosryhmäsi viihtyvät aidosti koko matkan ajan. Ai niin.. voit ostaa lipun pikkujoulujunaamme, vaikka sinulla ei olisikaan yritystä.

Mitä tämä maksaa?

Vuokraa kokonainen juna

Mikäli haluat vuokrata kokonaisen junan, meiltä löytyy kaksi ravintolaa sekä lähes 600 asiakaspaikkaa.

12 000€

Alkaen.

Vuokraa junanvaunu

Kun henkilökuntasi mahtuu yhteen junanvaunuun (n. 60 ihmistä), on tämä valintasi.

2500€

Alkaen.

Pienryhmä

Tämä paketti sopii max. 10 hengen seurueelle. Sisältää esitykset sekä alkujuomat.

Yksi aikuinen pikkujoulujunaan

Mikäli haluat yksittäisiä paikkoja joulujunaan, valitse tämä vaihtoehto. Sisältää lipun, ruoan sekä alkudrinkin.

69€

Alkaen

Kun haluat tarjota henkilöstöllesi jotain erilaista

Varaa ikimuistoiset pikkujoulut heti!

Soita ja kysy lisää

‭+358 9 4241 4104‬