Upplev en nostalgisk tågresa till Nyslott!

Boka din plats på tåget!
I världen finns hundratals upplevelsetågsföretag. I Finland finns inte en endaste en — förutom Reissujuna!
Konceptet Reissujuna fick sin gnista på ett nattåg där det bjöds på mikrotillredd mat och burköl utan upplevelser. Vi ville testa om någon annan också önskade mångsidigare utbud av sin tågresa. Först blev en Facebook-grupp till, sedan denna nätsida och nu Finlands eskapadtåg Ab.

Nostalgi och dofter

Redan då du stiger in känner du av nostalgin. Du får njuta av den ångloksdrivna färden utan att glömma den väldoftande träaromen.

Kryssning på spåret

Som på en kryssning får du njuta av att koppla av, bli underhållen och avnjuta läcker mat i gott sällskap.

Ett entusiastiskt team

Vårt team består av passionerade tågentusiaster, kollektivtrafikkännare och andra sakkunniga, vilka bringar något nytt till tågtrafiken.
God mat och goda drycker

I vår restaurangvagn i trä njuter man av läcker mat och diverse förfriskningar. Det bjuds på gedigen mat som tillretts inför denna resa (menyn publiceras senare), viner av hög kvalité och produkter från lokala bryggerier.

Intressanta artister
På spåret underhålls resenärerna av en musikgrupp och om man känner för det kan man dansa till den goda musiken.
Vad annat finns på tåget?

Massage

Tågvärdinnan

Program för barn

Under resan erbjuds en möjlighet till att slappna av hos en massör. Bingofolket underhålls av en tågvärdinna och för de yngsta familjemedlemmarna vankas det eget program. Ifall ni hellre avstår från tidsfördriven har vi reserverat en tyst vagn utan uppträdare för er.
Biljetter till denna upplevelse

Nu är tågbiljetterna från Helsinfors till Nyslott och retur (17-19.7) till salu. Enkelbiljett från och med 105 € och tur-retur 195 € uppåt. Barnbiljett (6–16-åringar) från och med 50 €.

VIP-biljetter till salu

Gör din upplevelse ännu lyxigare! Dit ingår tur-retur mellan Helsingfors och Nyslott, två nätter i en 1940-tals första klass sovvagn i trä; lunch och drycker på tåget och ett badbesök i Nyslott Spa Hotel. Priserna från och med 490 €.

Kontaktuppgifter
Telefon

09 4241 4104

E-post

info@reissujuna.fi

Adress

Kaisaniemigatan 1,

00100 Helsingfors