Koe Höyryjunan taikaa Lahdesta Mikkeliin

Vietä päivä perinnejunan kyydissä ja koe vanhanajan tunnelmaa legendaarisen Ukko-Pekan vetämässä nostalgisessa junassa.

Höyryveturi lähtee matkaan Helsingistä 7.7.2017 perjantaiaamupäivällä klo 11.43 ja pysähtyy Lahdessa n. klo 13.55. Mikkeliin saavutaan noin klo 18.

Junassa on kaksi ravintolaa, joissa on mahdollista ruokailla ja nauttia pienpanimoiden oluista tiskijukan soittaessa musiikkia. Toisessa ravintolassa soitetaan menevää tanssimusiikkia, toisessa rauhallisempaa tunnelmamusiikkia. Junassa on myös yllätysohjelmaa lapsille.

Heittäydy nostalgian vietäväksi ja koe höyryn voima koko perheen voimin.

Junan kyytiin voi hypätä Lahdesta ja Kouvolasta. Yksi loppumatkan pysäkeistä on rakennettu keskelle musiikkifestivaaleja (Ristiina) ja pyynnöstä junaan on mahdollista nousta myös muilta väliasemilla.

Matkaa on myös mahdollista täydentää erikseen ostettavalla iltaristeilyllä, johon pääset halutessasi suoraan junamatkan päätyttyä.

Laivamatka suuntautuu Saimaan aalloille MS Jaarlin kyydissä. MS Jaarlin sisätilat on uusittu vuonna 2017 ja laivan A-oikeuksin varustettu ravintola palvelee janoisia ja iltapalannälkäisiä koko risteilyn ajan. Leppoisasta tunnelmasta vastaa laivatrubaduuri. Paluu satamaan tapahtuu kahden tunnin risteilyn jälkeen noin klo 21.

Vuoden odotetuin junareissu on pian käsillä, joten varaa paikkasi ennen kuin loppuvat!
Lippuja on rajoitetusti.

Valitse sinulle sopivin lipputyyppi.

Löydät myös muut tulevat matkamme verkkokaupasta

Mikä ihmeen Reissujuna

Kuuletko ensimmäistä kertaa Reissujunasta?