Kesäretki Hankoon 13.8.2022

Kesäretki kauniiseen Hankoon kulkee lastattuna muusikoilla, hyvillä juomilla ja purtavalla sekä retkimielellä ja päätyy vuotuisaan Suomen suurimpaan moottorivenetapahtumaan POKER RUN-viikonloppuna.

 

Varaa lippu

Musiikkia ja moottoriveneitä POKER RUN- tapahtumassa

Kesäretki kauniiseen Hankoon kulkee lastattuna muusikoilla, hyvillä juomilla ja purtavalla sekä retkimielellä ja päätyy vuotuisaan Suomen suurimpaan moottorivenetapahtumaan POKER RUN-viikonloppuna.Luvassa on hienoja jahteja, merellistä menoa ja kilpaluja sekä myös monenmoista elämää Itäsatamassa, sen ravntoloissa ja juhla-alueella. Lisätietoja www.pokerrun.fi Junaan voi astua joko Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Helsingissä, Karjaalla tai Tammisaaressa. Hangossa on varattu aikaa nauttia kauniista kaupungista, tutustua sen mielenkiintoisiin kohteisiin, Poker Run- tapahtumaan ja syödä vaikka maittava ateria laadukkaassa ravintolassa. Myös paluumatkalla musiikkia soi ja palvelu pelaa.Rytmikkään matkamme aikana junan ravintolavaunussa musisoivat iki-ihana soulin, bluesin ja mustan juurimusiikin tulkki Emilia Sisco triollaan sekä rempseää junamusiikkia, New Orleans-bluesia, rokkia, kantria yms. hengellä ja asenteella esittävä Jo´Buddy & Choo Choo Willies. Matkalla soivat laulun lisäksi kontrabassot, banjot kuin pyykkilaudatkin joten hengessä mennään sinne junailun hienoihin alkuaikoihin.

Lisätietoja yhtyeistä:
www.emiliasisco.com
www.ram-bam.com

MISTÄ MINNE?

Junaan voi astua joko Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Helsingissä, Karjaalla tai Tammisaaressa. Hangossa on varattu aikaa nauttia kauniista kaupungista, tutustua sen mielenkiintoisiin kohteisiin, Poker Run- tapahtumaan ja syödä vaikka maittava ateria laadukkaassa ravintolassa. Myös paluumatkalla musiikkia soi ja palvelu pelaa.

KETKÄ JUNASSA ESIINTYVÄT?

Rytmikkään matkamme aikana junan ravintolavaunussa musisoivat iki-ihana soulin, bluesin ja mustan juurimusiikin tulkki Emilia Sisco triollaan sekä rempseää junamusiikkia, New Orleans-bluesia, rokkia, kantria yms. hengellä ja asenteella esittävä Jo´Buddy & Choo Choo Willies. Matkalla soivat laulun lisäksi kontrabassot, banjot kuin pyykkilaudatkin joten hengessä mennään sinne junailun hienoihin alkuaikoihin.

MITÄ MUUTA JUNASSA? 

Matkan aikana sinulla on mahdollisuus ravintolatason ruokailuun sekä laadukkaisiin juomiin. Eikä sovi unohtaa, että voit ottaa suuremmankin pakaasin mukaan, sillä tavaravaunussa on runsaasti tilaa. 

Liput alkaen

Esiintyjää

Suomen hitain junayhtiö.

 

 

Tule reissulle, jossa matka itsessään on päämäärä.

 

 

Ohjelmaa myös lapsille!

 

 

ESIINTYJIEN ESITTELYT

RAM-BAM

Retrosoulia ja bluesia syvällä tunteella ja äänellä laulava Emilia Sisco on ehditty noteerata etenkin viime vuosina monella saralla. Hänet valittiin Finnish Blues Awardseissa vuoden tulokkaaksi 2017, ja kehuttu debyyttilevy You Ain’t Heard ilmestyi vuotta myöhemmin. Tämä on vienyt Emilia Siscon bändeineen myös esiintymään ympäri Eurooppaa.

Musiikillisesti Emilia Sisco yhdistelee amerikkalaista jazz-perinnettä, moderneja sovituksia sekä retrosoulia. Uusimmalla sinkullaan “Don’t Believe You Like That” yhteistyötä on tehty maineikkaan Cold Diamond & Minkin kanssa, ja se tuli ulos arvostetun Timmion Recordsin kautta.

Texti

Joonas Kervinen / Funky Amigos

REISSAAJAN BLOGI