Koe Höyryjunan taikaa Helsingistä Mikkeliin

Vietä päivä perinnejunan kyydissä ja ilta Saimaan-risteilyllä

Koe vanhanajan tunnelmaa legendaarisen Ukko-Pekan vetämässä nostalgisessa junassa ja nauti kauniista kesäillasta Saimaalla.

Höyryveturi lähtee matkaan Helsingistä 7.7.2017 perjantaiaamupäivällä klo 11.43 ja saapuu Mikkeliin noin klo 18. Mikkelissä matka jatkuu sisävesilaiva MS Jaarlin kyydissä ja paluu satamaan tapahtuu kahden tunnin risteilyn jälkeen noin klo 21.

Junassa on kaksi ravintolaa, joissa on mahdollista ruokailla ja nauttia pienpanimoiden oluista tiskijukan soittaessa musiikkia. Toisessa ravintolassa soitetaan menevää tanssimusiikkia, toisessa rauhallisempaa tunnelmamusiikkia. Junassa on myös yllätysohjelmaa lapsille.

Laivamatka suuntautuu Saimaan aalloille MS Jaarlin kyydissä. MS Jaarlin sisätilat on uusittu vuonna 2017 ja laivan A-oikeuksin varustettu ravintola palvelee janoisia ja iltapalannälkäisiä koko risteilyn ajan. Leppoisasta tunnelmasta vastaa laivatrubaduuri.

Heittäydy nostalgian vietäväksi, koe höyryn voima ja nauti kesäisestä järven liplatuksesta koko perheen voimin.

Junaan voi hypätä Pasilasta, Haarajoelta, Lahdesta ja Kouvolasta. Yksi loppumatkan pysäkeistä on rakennettu keskelle musiikkifestivaaleja (Ristiina) ja pyynnöstä junaan on mahdollista nousta myös muilta väliasemilla.

Vuoden odotetuin junareissu on pian käsillä, joten varaa paikkasi ennen kuin loppuvat!
Lippuja on rajoitetusti.

Valitse sinulle sopivin reissu tästä:

Löydät myös muut tulevat matkamme verkkokaupasta

Mikä ihmeen Reissujuna

Kuuletko ensimmäistä kertaa Reissujunasta?