Elämyksiä raiteilla

Reissujuna tarjoaa unohtumattomia matkoja rateilla. Haluatko kokea jotain toisenlaista?

Matkanteko on elämys

Mitä jos voisit matkustaa junassa, josta löytyy oikeaa ruokaa, musiikkia
ja se pysähtyisi myös pienemmillä asemilla,
joilla muut junat eivät enää pysähdy?

Tule ikimuistoiselle junamatkalle !

Entä jos junassa olisi elävää musiikkia, esityksiä, maukausta ruokaa…

Reissujuna järjestää junamatkoja, jossa matkanteko on tärkeämpi kuin päämäärä. Pääset nauttimaan höyryjunan kyydistä, kokemaan livekeikkoja ja muuta ohjelmaa junassa, jota et joka päivä tapaa raiteilla.

Meille musiikki ja syöminen ovat osa elämystä; useimmilla Reissujunan reissuilla on baari/ravintola (toisilla kaksi), esiintyjiä sekä raiteiden parhaat ruoka-annokset!

Lisääme tarjontaa tasaisesti, joten sinun kannatta liittyä sähköpostilistalle. Saat luonollisesti tietää ensimmäisten joukossa junareissuista, joihin kaikki eivät mahdu kyytiin.

Olemme myös erityisen kiinnostuneita sinun ideoistasi ja mielipiteestäsi — toteutamme parhaat ideat ja pääset luonnollisesti ystävän/puolison kanssa maksutta matkalle, mikäli ideasi toteutetaan. Jätä idea tästä!

Yötön yö höyryjunassa!

Vietä unohtumaton kesäinen yö Höyryjunan matkassa Nurmeksesta-Kontiomäelle ja takaisin.
Junassa myös makuuvaunu josta voi varata oman hyttiosaston.
Junassa kahvilavaunu. Jos sinua kiinnostaa tulla tälle ainutlaatuiselle junamatkalle, liity tälle sähköpostilistalle!

VARAA LIPUT ENNEN KUIN LOPPUVAT

Haluatko sinä olla rakentamassa toisenlaista junaelämystä?

Kokoamme yhteen niin joukkoliikenteen osaajia ja junahulluja kuin taiteilijoita ja artisteja. Tällä yhteisellä matkalla tarvitsemme suunnittelijoita, kahvilatyöntekijöitä, veturinkuljettajia, muotoilijoita, muusikoita. Unelman toteuttamiseen tarvitsemme laaja-alaisen tiimin, joka tekee tämän mahdolliseksi.
Jos koet voivasi olla osana tuomassa kiskoille monipuolisempaa tarjontaa, jätä meille tiedot itsestäsi. Tai mikäli vain haluat seurata Reissujunan taivalta visiosta kohti kiskoilla kulkevaa elämystä, liity sähköpostilistalle.

Varaa liput ennen kuin ne loppuvat !

Reissujuna järjestää tällä hetkellä muutaman reissun vuodessa. Koska osa vuoroista myydään loppuun ennen kuin juna on lähtenyt liikkeelle, kannattaa sinun liityä sähköpostilistalle, jonka kautta saat ensimmäisenä tiedon kun liput tulevat myyntiin. Valmistaudumme parhaillaan oman kaluston hankkimiseksi. Jos olet kiinnostunut seuraamaan Reissujunan kehittymistä tai olet halukas auttamaan siinä, liity tälle listalle.

Reissujunan asiakkaana saat aina enemmän irti junamatkasi. Meillä voit keskittyä ihastelemaan maisemia, ottamaan valokuvia tai uppoutua menneiden aikojen tunnelmaan. Vaihtoehtoisesti voit nauttia live-musiikista, teatterista tai tarinoista. Meille haluat tulla aina uudestaan.

Jos tiedät ystäväsi olevan kiinnostunut erilaisesta junamatkustamisessta , voit kertoa meistä Facebook-sivuistamme tai kehoittaa seuraamaan meitä Twitterissä . Muista myös, että etsimme tiimiimme aina lisää ihmisiä, jotka haluavat elävöittää toimintaa raiteilla!