Matkanteko on elämys

Mitä jos voisit matkustaa junassa, josta löytyy laadukas kahvila, sauna, musiikkia – ja se ajaisi asemien kautta, joilla valtionyhtiö ei enää pysähdy?

Yöttömän yön höyryveturimatka Juhannuksena !

Vietä unohtumaton kesäinen yö Höyryjunan matkassa Nurmeksesta-Kontiomäelle ja takaisin.

Oopperajuhlille Reissujunalla

Nauti lied-lauluista samalla kun juot laadukasta viiniä ja syöt hyvää ruokaa perinnejunassa.

Tervetuloa Reissujunaan, jossa matkanteko on elämys.

Reissujunassa voit kokea elävää musiikkia, vanhoja asemia, lämpimän saunan, tilaviinejä ja taidetta. Ja lopuksi voit nukahtaa kiskojen meditatiiviseen ääneen.

Haluatko kuulla lisää?

Liity sähköpostilistalle ja saat tietoa uusista reissuista.

Hyöyryveturimatkoja pitkin Suomea

Höyryjunalla Savonlinnan Oopperajuhlille sekä ympäri Suomea

Reissujuna tekee lukuisia höyryveturi ja perinnejunamatkoja ympäri Suomea. Panostamme aitoon asiakaspalveluun, hyvään ruokaan, viineihin sekä live-esityksiin. Haluamme tuoda elämysmatkoja, joita raiteilla ei ole ennen koettu. Pääsääntöisesti matkustamme konsertteihin ja tapahtumiin vanhoilla junilla. Ymmärrämme myös, että matkanteko itsessään voi olla päämäärä ja että maisemakokemus on rikkaampi kun eteneminen ei tapahdu maksimivauhdilla. Lisää tietoa matkoista

Haluatko sinä olla rakentamassa toisenlaista junaelämystä?

Kokoamme yhteen niin joukkoliikenteen osaajia ja junahulluja kuin taiteilijoita ja artisteja. Tällä yhteisellä matkalla tarvitsemme suunnittelijoita, kahvilatyöntekijöitä, veturinkuljettajia, muotoilijoita, muusikoita. Unelman toteuttamiseen tarvitsemme laaja-alaisen tiimin, joka tekee tämän mahdolliseksi.
Jos koet voivasi olla osana tuomassa kiskoille monipuolisempaa tarjontaa, jätä meille tiedot itsestäsi. Tai mikäli vain haluat seurata Reissujunan taivalta visiosta kohti kiskoilla kulkevaa elämystä, liity sähköpostilistalle.

Tämä juna liikkuu jo !

Tällä sivustolla voit seurata Reissujunan kehitystä ja tukea toimintaamme. Matkustajaliikenteen vapauttaminen muillekin toimijoille on väistämättä edessä lähivuosina. Sitä ennen Reissujuna tarkoittaa yksittäisiä elämysmatkoja. Voit jo nyt valita jonkun elämysreissuistamme, mutta muista — tämä on vasta alkua…
Meillä voit nukkua rauhassa, sillä palautamme yöjunia osuuksille, josta ne otettiin pois. Palautamme reittejä, joita ihmiset kaipaavat vuosienkin jälkeen. Pysähdymme pienemmillä seisakkeilla ja avaamme uusia yhteyksiä heti kun olemme saanet toimintaan luvat. Tiedämme, että tiellemme saattaa muutama ratapölkky tulla vastaan, mutta asetamme ne kauniisti paikalleen yhdessä kasvavan joukkomme kanssa. Emme ole yksityistämässä rautateitä vaan mukana hakemassa toimintalupia niille osuuksille ja vuoroille, jota VR ei tällä hetkellä aja.

Säännölisempi liikennöinti Suomen rataverkossa on tarkoitus aloittaa vuosina 2019-2021. Siihen mennessä meillä on aikaa kysyä mm. sinun mielipidettäsi reiteistä ja muusta sisällöstä. Koska teemme tätä junaa aidosti yleisölle, mielipiteellä on tavallistakin suurempi merkitys. Meille matkan tunnelma on nopeutta tärkeämpää.

Vaikka olemmekin vasta alussa, tiedämme, ettei mikään pysäytä tätä junaa. Sillä ehkä sinäkin kaipaat toisenlaista matkustamista.

Voit kertoa meistä ystävillesi esim. Facebook-sivuistamme tai kehoittaa seuraamaan meitä Twitterissä .